Ako zvýšiť účinnosť kratomu?

Kratom je silný botanický doplnok vášho každodenného wellness režimu, ktorý zvyšuje vašu pohodu, optimizmus a motiváciu. Na umocnenie jeho výhod môžete Kratom zmiešať s rôznymi prísadami, ovocím a koreninami. Posilnenie vášho prášku Kratom rozširuje jeho účinky, čo je nevyhnutné pre tých, ktorí potrebujú trvalú energiu počas dlhej pracovnej zmeny. Ak s Kratomom začínate, začnite so základným práškom a postupne preskúmajte rôzne kmene a štandardnú veľkosť porcie 2,4 mg. Neprekračujte dve porcie za 24 hodín. Pre skúsených používateľov tu je niekoľko nápadov, ako zvýšiť účinok vašej štandardnej dávky Kratomu.

2_10

Pochopenie potenciátorov kratomu

Potenciátor je zložka alebo metóda, ktorá zvyšuje účinnosť látky. V dôsledku toho môžete potrebovať menej Kratomu alebo si užívať dlhodobé výhody. To nielen šetrí čas a peniaze, ale tiež zvyšuje váš celkový zážitok z Kratomu. Ak sa snažíte oživiť svoju rutinu Kratom, začlenenie potenciátora môže byť transformačné. Mnoho potencujúcich zložiek ponúka aj zdravotné benefity, bez ohľadu na to, či preferujete zelený Kratom alebo červený Kratom. Podporte svoj optimizmus a pohodu počas celého pracovného dňa alebo sa ponorte do pokoja počas spánku.

Citrusové šťavy: Grapefruit a ďalšie

Začať deň grapefruitovým džúsom môže výrazne zosilniť Kratom. Grapefruit je populárny potenciátor, pretože jeho enzýmy zvyšujú Kratomove alkaloidy, posilňujú funkcie imunitného systému antioxidantmi a poskytujú vitamín C a draslík. Tieto enzýmy tiež podporujú trávenie a môžu zlepšiť metabolizmus. Iné citrusové šťavy ako pomaranč, limetka a citrón sú tiež vynikajúcimi potenciátormi. Zatiaľ čo čistá citrónová alebo limetková šťava môže byť príliš kyslá, pridanie plátku do čaju Kratom je chutný spôsob, ako si vychutnať ich výhody. Sladkosť citrusových štiav pomáha maskovať horkosť Kratomu. Zmiešajte Kratom v 8 oz šťavy alebo použite metódu prehadzovania a umývania s vašou obľúbenou šťavou ako prenasledovateľ.

1_7

Sila jablčného octu (ACV)

Jablčný ocot (ACV) je čoraz obľúbenejší v oblasti zdravia a wellness pre svoje výhody pre pokožku, reguláciu cukru v krvi, podporu chudnutia a kardiovaskulárne zdravie. ACV obsahuje prírodné probiotiká napomáhajúce tráveniu a je silným potenciátorom Kratomu. Použite metódu toss-and-wash s ACV ako prenasledovateľ, alebo pridajte lyžicu ACV do čaju Kratom alebo ho zmiešajte s 8 oz vody. Na maskovanie chuti pridajte med, škoricu, kajenské korenie alebo citrónovú šťavu.

Okoreníme kajenským korením

Kajenské korenie je jednoduchý, ale silný potenciátor Kratom, ktorý podporuje tvorbu slín, napomáha tráveniu a podporuje kardiovaskulárne zdravie. Začnite s malými množstvami; cayenne je silný. Zmiešajte 1 čajovú lyžičku kajenského korenia na 1 gram prášku Kratom v 8 oz vody. Prípadne skombinujte kajenské korenie a Kratom v domácich kapsuliach.

Výhody kurkumy

Kurkuma, ďalší silný potenciátor Kratomu, obsahuje protizápalové vlastnosti a antioxidant kurkumín. Zmiešajte 1 čajovú lyžičku kurkumy s dávkou Kratomu a pridajte ju do horúceho čaju, mliečneho kokteilu alebo ovocnej šťavy. Kratom a kurkumu môžete kombinovať aj v kapsuliach. Pre lepšie vstrebávanie kurkumy pridajte čierne korenie, ktoré obsahuje piperín, ktorý predlžuje účinky Kratomu.

Kombinácia harmančekového čaju

Harmančekový čaj je vynikajúcim potenciátorom červených žiliek Kratom, podporuje pokoj a mier. Uvarte si Kratom s harmančekovým čajom pre relaxačný nápoj pred spaním. Pre ďalšie zosilnenie pridajte citrónovú alebo limetkovú šťavu a podľa potreby osladte medom alebo agávovým sirupom.

Pridanie mačacieho pazúra

Mačací pazúr, odvodený z juhoamerického viniča, je vďaka svojim alkaloidom vynikajúcim potenciátorom Kratomu. Skombinujte prášok z mačacích pazúrov alebo tekutý extrakt s Kratom v 8 unci šťavy alebo čaju s medom, aby ste zamaskovali horkú chuť.

Výživová podpora so žeruchou

Žerucha, bohatá na živiny napomáhajúce tráveniu a vstrebávaniu, je skvelým potenciátorom Kratomu. Obsahuje viac železa ako špenát a viac vitamínu C ako pomaranče, podporuje imunitu, kardiovaskulárne, kognitívne a tráviace zdravie. Skombinujte Kratom so žeruchou v šaláte alebo ho zmiešajte so šalátovým dresingom, aby ste znížili horkosť.

Energizujúca s kofeínom

Pridanie Kratomu do vašej rannej kávy môže zvýšiť sústredenie a motiváciu. Kofeín v káve dobre dopĺňa zelené a biele žily Kratom. Zmiešajte Kratom s kávou, vyhnite sa cukru. Rozhodnite sa pre prírodné sladidlá, ako je agáve alebo Stévia, a zvážte použitie smotany s nízkym obsahom cukru alebo mandľového mlieka.

Technika mrazenia

Zmrazenie Kratomu na 30 minút pred použitím môže zosilniť jeho účinky tým, že rozbije steny rastlinných buniek a rýchlejšie uvoľní alkaloidy. Zmiešajte Kratom s kyslou tekutinou (ACV, citrónová šťava, grapefruitová šťava), aby ste vytvorili pastu, zmrazte na 30 minút, rozmrazte a spojte s vodou, šťavou alebo čajom.

Začlenením týchto zosilňujúcich metód môžete maximalizovať účinnosť vášho Kratomu, zlepšiť vašu celkovú pohodu a každodenný výkon.

Späť do obchodu